Tuesday, June 1, 2021

Wednesday, March 3, 2021

GIVEAWAY VEKTOR 2.0 BY CUYA

 

Hai semua, semalam Nadia blogwalking tetiba jumpa pula giveaway comel ni, So kita pun join lah.

Tarikh tamat dia hari  ini tau (3 March 2021 11.59 PM). Nadia ni geng last minit join hehe. Siapa berminat Join boleh click SINI.

Tuesday, March 2, 2021

THANK YOU UNTUK 12k View


Thank you untuk 12k View

Haritu Nadia nak screen shot untuk 10k, sebab rasa jarang orang start dengan 12k. Tapi haritu buka buka je dah 11k (Setelah sekian lama tak buka sebab busy dengan internship). Jadi tunggu bulan february habis, dan kita screenshot. Alhamdulillah 12k view. Rasa terharu juga sebenarnya boleh dapat sebanyak ni. Tak pernah terfikir boleh dapat 1k untuk sebulan. Banyak lagi benda nak belajar untuk jadi blogger ni kan. Semoga Nadia istiqamah.

Terima kasih buat yang sudi singgah ke blog Nadia. Buat yang baca blog Nadia harap dapat tinggal jejak. Nadia selalu je singgah reading list Nadia dan baca korang punya posting. Terima kasih semua!