Hello November || Top Commentators October 2021

 

Hello November! Second last month sebelum berakhir tahun 2021. Ayat cliche saya akan cakap pejam celik pejam celik eh eh dah November lah. Terasa makin tua pula bila dah nak habis tahun 2021 ini. 

Kalau nak recap kembali bulan oktober. Banyak juga benda yang berlaku. Lagi - lagi apabila negara kita dah kena hidup bersama dengan covid. Tiada lagi PKP berpanjangan. Semua kena berSOP sekarang ini. 

Macam biasa, harapan kita satu sahaja. Semoga bulan November ini menjadi lebih baik daripada bulan Oktober walaupun permulaan November agak longlai sebab Monday Blues.

TOP COMMENTATORS OCTOBER 2021


  1. Azhafizah MN : https://www.azhafizah.com/
  2. Ammi : https://www.sheilaarshad.com/
  3. mamapp : http://www.mamapipie.com/
  4. Rabiahtul Adawiyah : https://rabiadawiyah21.blogspot.com/
  5. Nina Mads : http://ciksukataip.blogspot.com/
  6. mummy_ayu : http://mummyayu.blogspot.com/
  7. ezy.fia : http://lemonribena.blogspot.com/
  8. fizalinolie : https://www.fizacrochet.com/
  9. nohas : https://al-pakri.blogspot.com/
  10. NA : http://me-soul-searching.blogspot.com/

Terima kasih untuk semua top commentators yang sudi singgah ke blog ini dan berbual dengan saya.

Catat Ulasan

5 Ulasan

  1. yeaa! masuk dlm list.. =)
    tahniah sume top commentators..

    BalasPadam
  2. You are most welcome..
    Belajar..jangan leka sangat BW hahaha

    BalasPadam
  3. Tahniah kepada semua pengomen. 👏

    BalasPadam
  4. Semoga yang baik baik je di hari hari mendatang. Aaminn...
    Lega takde lagi PKP berpanjangan. Kes baru pun kejap naik kejap turun kerja dia. Huhu..harapnya menurun terus.

    Tahniah untuk semua top komentator blog Nadia.
    Terima kasih Nadia :)

    BalasPadam

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.