Langkau ke kandungan utama

Slider

4-latest-1110px-slider

I Love You Stupid!

Semenjak Selangor dah boleh rentas daerah ini, mula banyak perkara kena buat. Kelmari pergilah rumah lama dan mengemas rumah lama. Allahu keadaan rumah lama itu memang hancur betul. Tak tahu macam mana dua bujang lelaki ni boleh hidup dalam keadaan begini. Tak sanggup nak tangkap gambar…

Vietnam Roll by Hijoroll amat menyelerakan

Dah lama mengidam vietnam roll by Hijoroll. Setiap kali lalu dekat instagram mesti rasa nak beli, tapi rumah selalu sahaja ada makanan, jadi tak terbeli sebab taknak membazir. Kebetulan Selangor dah pun boleh merentas daerah ni, jadi kakak and abang - abang yang dekat daerah lain tu bol…

Drama I - Tanggang: Episod 1 - I'll Never Let Your Hand Go

Drama: I-Tanggang (Mother of All Lies) Episod 1: I'll Never Let Your Hand Go Waktu Siaran : Isnin, 9.00 malam Siaran TV: Astro Citra Pengarah: Wan Hasliza Wan Zainuddin, Alak Idle, Rashidi Ishak Produksi: KL Motion Pictures Astro kali ini telah membawakan lagi drama premium terbaru …

Journal: FYP-DevLog 012: Summary August

Fuh lama dah rasanya tidak berkongsi tentang Final Year Project saya ini. Padat betul progress bulan lepas. Jadi kita buat dia jadi summary sahajalah walaupun rasanya dah terlalu lambat nak sembang terus mengenai summary bulan August ni sebab sekarang pun dah hampir nak penghujung bulan…