Langkau ke kandungan utama
Menunjukkan catatan yang berlabel Collaboration

Fun Games at Plays.org | Saya Tidak Boleh Berhenti Main Game

Siapa dekat sini kaki game? Kalau anda kaki game, anda geng saya. Cuma saya ini kaki game yang santai. Tidak hardcore seperti streamer-streamer gaming yang dekat facebook/youtube atau dimana-mana platform streaming. Baru-baru ini saya agak demotivated sedikit nak buat kerja (Final Year …

Review: Madu Kelulut Asli dari Urban Ecolife Agrofarm

Madu adalah makanan yang sering kita dengar mempunyai khasiat yang sangat tinggi. Selain itu, madu juga adalah penawar untuk penyakit dan ia merupakan salah satu inisiatif yang kita boleh lakukan untuk memiliki kesihantan yang baik, InsyaAllah. Firman Allah SWT dalam al-Quran yang berm…

Review: Korea Hand Cream by Lalafranc

Anyeong haseyo semua! Baru-baru ni, Nadia dapat produk khas yang terbang daripada korea iaitu lalafranc Cozy Mood Hand Cream 30ml . Sangat teruja waktu apabila abang kurier sampai depan rumah dan menghantar produk hebat ini. Postage waktu tu tidak terlalu lama, produk ni sampai ke rum…

TIDUR DENGAN NYENYAK BERSAMA ORIGIN SUPERIOR COOLMAX® LATEX PILLOW | REVIEW

Waktu sampai sahaja bantal ni ke rumah Nadia rasa excited sangat-sangat sebab kebelakangan ni memang Nadia tidur sakit tengkuk. Bila dapat bantal ini ya Allah rasa bersyukur sangat-sangat dan memang tak sabar sangat nak cuba bantal ni. Nak tahu sebab apa ?     Sebabnya ialah Bantal …

#StayAtHome: Berbelanja di PGMALL dan dapat 20% cashback with Maybank QRPay Sempena Kempen Raya Paling Gempak

Assamaluaikum & Hi Semenjak kita diarahkan untuk 'stay at home' ni mesti antara korang yang dah mulakan norma kehidupan baru demi mencegah penularan covid19 ini dan walaupun PKPB telahpun bermula sejak 4 Mei yang lalu, kesihatan dan keselamatan kita semua amat berharga dan bag…