Tentang Blog

Waktu dulu, saya menyangka bahawa dengan meletakkan muka dan petikan (quotes) sudah memadai untuk memeriahkan page "penulis" ini. Tapi kata orang "Tak kenal maka tak cinta"

Tentang blog ini akan dibahagi kepada dua kategori. Pertama mengenai penulis kerana tanpa penulis tiada lah sebuah blog ini kan?. Kedua adalah mengenai blog ini.

 

PenulisNama diberi Nurul Nadia. Merupakan pelajar ijazah sarjana muda sains komputer dalam bidang Kejuruteraan Perisian, Universiti Malaya. Seorang yang periang, kata kawan-kawan "happy go lucky". Seorang yang extrovert, namun ada masa boleh menjadi seorang yang introvert. Peramah dan suka untuk berkenalan dengan orang baru dan menjadi kawan. Namun, masih lagi merupakan seorang yang insecure. Tidak terlalu yakin pada diri sendiri. Biasalah namapun Manusia kan :). Percaya bahawa, hidup ni jika kita berusaha dan mengenali diri kita sendiri, pasti kita akan berjaya dengan izin Tuhan yang maha berkuasa.Kita semua merancang, tetapi Allah juga merancang, dan perancangan Allah itu adalah yang terbaik.Blog

 


Blog nadiajamhari ditubuhkan pada tahun 2018. Blog ini ditubuhkan untuk menjadi satu platform untuk berkongsi, bercerita dan berinteraksi dengan pelbagai manusia yang dalam dunia Internet ini.Nama nadiajamhari dipilih daripada gabungan namanya sendiri bersama nama ayahnya. Maka terhasil lah nadiajamhari.

Pada awalnya, blog ini lebih kepada berkongsi mengenai diri sendiri (perasaan takut, personal, kemarahan dan sebagainya). Namun, setelah sekian akhirnya blog ini telah dijadikan satu platform untuk berkongsi dengan orang ramai segala apa kebaikan (InsyaAllah) yang diperoleh daripada penulis untuk para pembaca.

Semoga blog nadiajamhari ini terus maju dan berkongsi perkara-perkara yang baik, InsyaAllah


AWARDS

1. BEST IN MALAYSIA TOP 80 FEATURED ON COZYBERRIES
best lifestyle blogs in Malaysia

Catat Ulasan

2 Ulasan

 1. Salam kenal nadia, smoga impiannya jadi programer terwujud,,
  Saya suka prinspinya "we plan, Allah also plans and Allah's plan is the best".

  BalasPadam
  Balasan
  1. Salam Kenal Norfahrul. Amin. Terima kasih atas doa anda

   Padam

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.