Langkau ke kandungan utama
Tunjukkan catatan dari 2018

REVIEW : ALOE VERA GEL GUARDIAN.

Aloevera gel guardian 250ml Hi! Dah lama Nadia tak update blog, dan harini Nadia nak buat review tentang aloevera gel by guardian.  Pertama sekali, Nadia memang bukan penggemar aloevera pun tapi sebab kebelakangan ni Nadia alami ruam sebab kan peluh dan baju jenis cotton time bers…

Degree Student

Hi uollssss, Okay Nadia nak buat pengumuman yang Nadia dah SAH MENJADI PELAJAR DEGREE !!!! Alhamdulillah, berjaya juga nak sambung belajar, dan ye semakin tinggi kita cuba capai semakin susah cabaran yang kita akan hadapi betul tak ? Okay , im gonna tell u guys my feeling as …

HELLO! NEWBIE HERE.

Hi and Assalamualaikum bloggerians!. Actually,  this should be my second post,  but I have deleted my first post so yaa,  this gonna be my first post (urgh so complicated­čś¬). Let me tell yall about me a litt be (even though I already made a page about The author and blog) hehe.  …