Showing posts with label Review. Show all posts
Showing posts with label Review. Show all posts

Tuesday, June 1, 2021

Wednesday, May 27, 2020

#StayAtHome: Berbelanja di PGMALL dan dapat 20% cashback with Maybank QRPay Sempena Kempen Raya Paling Gempak




Assamaluaikum & Hi

Semenjak kita diarahkan untuk 'stay at home' ni mesti antara korang yang dah mulakan norma kehidupan baru demi mencegah penularan covid19 ini dan walaupun PKPB telahpun bermula sejak 4 Mei yang lalu, kesihatan dan keselamatan kita semua amat berharga dan bagi bersama-sama kita melawan covid19 ini, pembelian secara atas talian amat dituntut sekali. Tapi yang lagi seronok adalah bila pembelian atas talian ini bukan barang je kita dapat, tapi kita dapat 20% cashback. Ha siapa je taknak 20% cashback tu ? Buat yang gemar shopping online tu mesti suka dengar cashback ni? Yelah, kita ibarat shopping sambil ada ala-ala macam menabung gitu. Jadi, bagaimana nak dapatkan 20% cashback ni? Senang je! Caranya adalah dengan hanya Shopping di PG MALL.

Friday, April 17, 2020

Filem : Kuliah Cinta



Tajuk           :  Kuliah Cinta
Durasi         : 105 mins
Pelakon       : Erra Fazira, Yusry KRU, Saiful Apek
Pengarah      : Prof. Madoya A. Razak Mohaideen
Penerbit       : David Teo


Monday, February 4, 2019

Review: Drama Nur Kasih


Drama     : Nur Kasih
Genre      : Drama, Romantik
Pencipta  : Mira Mustaffa
Pengarah : Kabir Bhatia
                : Faisal Ishak
Episod     : 26 ( 1 episod 40 minit (Tanpa Iklan))
Tarikh Penyiaran : 29 Mei 2009 - 27 November 2009

Hari ni nak throwback balik drama yang dulu memang mendapat sambutan 5 Juta orang penonton. Drama Nur Kasih ni ditayangkan pada tahun 2009, time tu umur Nadia baru 10 tahun so dia macam ketika itu kira macam Nadia tak menjiwai sangat lah watak watak setiap pelakon , jalan cerita pun Nadia tak berapa faham almaklumlah time tu tak berapa lagi nak faham cerita yang penuh dengan isi isi kehidupan. Jadi terdetik pulak waktu cuti sem ni nak tengok balik drama Nur Kasih ni, tak sangka air mata memang mengalir :').

Tuesday, October 16, 2018

REVIEW : ALOE VERA GEL GUARDIAN.

Aloevera gel guardian 250ml


Hi! Dah lama Nadia tak update blog, dan harini Nadia nak buat review tentang aloevera gel by guardian. 

Pertama sekali, Nadia memang bukan penggemar aloevera pun tapi sebab kebelakangan ni Nadia alami ruam sebab kan peluh dan baju jenis cotton time bersukan(menari sebenarnya, tapi sebab keluar peluh kita anggap macam sukan ah) bagai ni. Jadi habis kulit badan Nadia naik merah merah.