Air Yogurt Berperisa Oleh Yobick

Siapa dekat sini suka minum yogurt? Kalan anda suka, kita geng. Haha. Walaupun saya sebenarnya suka yogurt, tapi saya tidak suka kalau ia terlaIu masam.


Yobick yogurt drink can refresh yourself whenever you need. Yobick stands for perseverance, a never-give-up attitude, energy and an active lifestyle.

Baru-baru ini, tenung peti ais dekat Lotus, ternampak air yogurt by Yobick. Kita pun ambil lah sebab ada tengok beberapa influencer minum, tengok macam sedap, haha.

DAN MEMANG BETUL SEDAP !! saya lebih suka Yobick sebab rasanya tidak masam! Bila telan, smooth sahaja masuk ke dalam tekak.

saya lupa nak tangkap gambar ingredients, next time saya ambil okay!


Catat Ulasan

9 Ulasan

  1. selalu minum yogurt drink yg nestle je...sbb itu je yg biasa nampak dan dah terbiasa dgn brand itu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Selalu juga minum yang itu je hehe

      Padam
  2. oh tak pernah try lagi. pernah cuba calpis. calpis pun sedap

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pernah lagi try calpis sebab takut haha . Kelakar lah saya ni

      Padam
  3. Nampak air ni semalam dekat FM kalau tak silap. Tapi tak terlintas pun nak beli. Nanti nak cuba jugalah. He3.
    Suka yogurt juga. So kita geng!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jarang nampak kat FM sebenarnya. Selalu gak cari kat FM tapi takde :"(.. OKAYYY CEPAT CUBA!

      Padam
  4. pernah try juga, influence dari someone. rupanya bukan kena dengan tekak saya. rasanya terlalu manis bagi saya. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau yang berperisa macam blueberri atau sakura . Yes yang itu manis sangat

      Padam
  5. Suka minuman yogurt tapi belum pernah cuba yobick ni. Kalau kena dengan selera okaylah kan :)

    BalasPadam

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.