Langkau ke kandungan utama
Menunjukkan catatan yang berlabel Giveaway

SUPRISE GIVEAWAY BY AIENIENKA

Nampak giveaway ni memang rasa nak join sebab giveaway ini didatangin dengan cerita iaitu The Best Surprise yang pernah saya dapat. Hmmm, nak cakap tentang surprise ini, saya jarang dapat. Hahaha. Kalau zaman sekolah sebab sekolah baru nak bermula jadi semua orang macam baru bermula nak…

Merdeka Giveaway by TarotTheFool

Sempena hari ini adalah Hari Merdeka yang ke-64, saya memilih untuk menyertai Merdeka Giveaway by TarotTheFool. Ini adalah giveaway kali kedua yang saya pernah sertai sepanjang menjadi seorang blogger. Saya harap ada peluang cerah untuk menjadi insan bertuah memenangi giveaway ini. Sela…

GIVEAWAY VEKTOR 2.0 BY CUYA

Hai semua, semalam Nadia blogwalking tetiba jumpa pula giveaway comel ni, So kita pun join lah. Tarikh tamat dia hari  ini tau (3 March 2021 11.59 PM). Nadia ni geng last minit join hehe. Siapa berminat Join boleh click SINI.