Saturday, August 15, 2020

#Segmen: Thank You for Joined Giveaway bynadiajamhari!

 


Thank You for Joined!

Alhamdulillah berakhir sudah giveaway bynadiajamhari. Terima kasih buat kawan-kawan yang memeriahkan segmen blog buat pertama kali daripada Nadia. Salam perkenalan yang baru je tahu akan kewujudan blog Nadia. Salam beramah mesra buat kawan-kawan yang dah lama kenal blog Nadia.

Kalau korang Nak tahu, Nadia melawat setiap link yang kawan-kawan bagi. Seronok tengok masing-masing ada connection antara satu sama lain macam ucapkan "Selamat Bersegmen" dan sebagainya!.

InsyaAllah Nadia akan bagi tahu seorang yang dapat memenangi bodymist ini dan 10 orang untuk blog list pada 22/8/2020 ini. Save the date tau! 



5 comments:

Hi thank you for the comments, Don't forget to share your blog's URL. So I can visit, read and comment yours too !