Langkau ke kandungan utama
Tunjukkan catatan dari Januari, 2020

Corndog Anganku Musnah

Rupa tak cantik tapi sedap okay Tengok tajuk pun korang mesti dah tahu kan apa yang Nadia nak ceritakan ni :'). Nadia dah lama perhatikan video orang makan corndog ni, lepastu dalam hidup Nadia tahun 2019 [Sejak Lahir sebenarnya] baru sekali je makan corndog. So atas kerana m…

New Look !

New Look Tadaa !!! New Look ! Tiga hari juga lah sebenarnya Nadia nak betul-betul berpuas hati dengan wajah baru blog  Nadia. Awalnya dulu buat warna soft biru tu, tapi bila lama-lama baru sedar yang Nadia ni minat warna pink. Maka, Nadia pun apa lagi tukar  semua jadi soft pink gi…

Gagal bukan kemusnahan

source : Google  Waktu semester 2 yang lepas, saya ingat lagi yang saya betul-betul yakin [Note : Korang jangan lah macam ni yakin yakin gagal ni tak elok ] yang saya akan gagal dalam subjek Data Structure(DS) (Subjek programming) dan betul-betul saya gagal dalam subjek tersebut…

in 2019............

Hi and Assalamualaikum ! Happy New Year everyone! I've never been to get overly excited for new year, but I will excited to watch fireworks at night from my house or my college because it is free. I also don't make new year resolutions but one thing I do is reflect on my…