Top Commentators Blog NadiaJamhari September 2021


 

Bukan main besar gambar top commentators blog kali ini. Haritu tak sempat nak bukak blog pada 30 September 2021, sibuk dengan urusan luar, jadi kita screenshot sahaja dari telefon, taknak datanya berubah pada bulan Oktober. Haha.

Antara wajah baru dalam carta top commentators ini (ceh wajah baru, padahal baru buat dua kali haha) ialah blogger Cik Cappuccino Latte, Nina Mads, ezy.fia, Farhana Jafri, Atiqah Najihah, dan nanieydotcom .

Melihatkan jumlah comment paling banyak adalah 27, manakalah paling sedikit adalah 6. membuatkan saya rasa nak buat posting lagi banyak pulak. hahah. Sebabnya ialah rasa teringin nak tengok jumlah tu jadi macam 40 comments ke. HAHA. Demand sungguh.

Terima kasih untuk top commentators bulan September ini. Pada yang bukan top pun saya ucapkan terima kasih kerana singgah, baca dan komen. Amat menghargai setiap coretan yang diberi. <3

Top 10 Commentators Blog NadiaJamhari September 2021

  1. Azhafizah MN : https://www.azhafizah.com/
  2. nanieydotcom : https://www.naniey.com/
  3. mamapp : http://www.mamapipie.com/
  4. camdandusler : https://camdandusler.blogspot.com/
  5. Atiqah Najihah : https://www.atiqahnajihah.com/
  6. Farhana Jafri : https://www.farhanajafri.com/
  7. ezy.fia : http://lemonribena.blogspot.com/
  8. Nina Mads : http://ciksukataip.blogspot.com/
  9. Cik Cappuccino Latte : https://cikcappuccinolatte.blogspot.com/
  10. Farrah MF : https://famf-tower.blogspot.com/

p/s: Saya telah berjaya menjadi top commentator beberapa blog, saya melompat gembira apabila berjaya meraih tempat. hehehe

Catat Ulasan

12 Ulasan

  1. Ammi tak pernah buat pun entry top commentator ni sbb x reti nak set by month.

    Pssst..kat blog ammi pun nama awak ada kat list top commentator

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe, betul benda paling kita macam melompat lepas nampak nama kita dekat top commentators kak ammi. hehehhe.

      Kita ada dm kak ammi, nanti check tau!

      Padam
  2. Tahniah buat mereka yang tersenarai.☺️

    BalasPadam
  3. Saya pun screenshot sesiap bila habis hujung bulan. Senang tak berubah data. Tahniah untuk semua top komentator. Terima kasih Nadia :)

    BalasPadam
  4. Tahniah. Kena rajin tulis pos.

    BalasPadam
  5. Tahniah buat semua. Semoga dunia blogging makin meriah seperti dulu.

    BalasPadam
  6. eh eh sy masuk list.. hehe..
    tahniah sumeee!

    BalasPadam
  7. Rajin2 komen blog dorang ni hehe

    BalasPadam
  8. yeyy nama mama ada.. tahniah semua yg rajin2 komen blog nadia

    BalasPadam

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.