Journal: FYP-DevLog 006: Coding DevLog-002


Dulu ingatkan nak update setiap malam progress apa dibuat dalam menyiapkan FYP ni, tapi tewas juga nak buat begitu, banyak sangat assignment sampai keinginan nak berblogging pun makin tewas.

Kali ni hampir siap page "Tax Request Exemption" . Ada beberapa sahaja element perlu ditambah baik, terutama sekali bahagian kita nak bagi tahu user salah letak information.

Dalam banyak banyak assignment Nadia suka fyp sebab coding, tapi fyp ni seram juga kalau nak viva nanti, Korang doakan Nurul Nadia Binti Jamhari berjaya dalam viva FYP ok? Doakan Nadia Lulus dengan Cemerlang dalam FYP ni. Amin amin.

Sebagai penutup kita akhiri dengan video hasil kerja Nadia untuk page "Tax Request Exemption"

 






14 ulasan:

  1. Wahh selalu jeles dengan orang buat coding2 ni sebab rasa macam bersabar sangat haha kalau saya memang awal2 dah fed up. Btw goodluck viva FYP nanti!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih atas ucapan, saya terharu sudi baca post ini

      Padam
  2. Aamiin, semoga Nurul Nadia binti Jamhari cemerlang dalam fyp ini! :)

    BalasPadam
  3. tgk code code sakit kepala terus haha. btw goodluck for your fyp!

    BalasPadam
  4. semoga lulus dengan cemerlang dan jayanya nadia! :D

    BalasPadam
  5. All the best nadia....semoga dipermudahkan..samalaa kita pun tengah fyp

    BalasPadam
  6. All the best Nadia untuk viva nanti. KSarie dah follow Nadia di sini

    BalasPadam
  7. Moga lulus dengan cemerlang, nadia :)

    BalasPadam

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.