Friday, June 4, 2021

Journal: FYP-DevLog 006: Coding DevLog-002


Journal: FYP-DevLog 006: Coding DevLog-002

Dulu ingatkan nak update setiap malam progress apa dibuat dalam menyiapkan FYP ni, tapi tewas juga nak buat begitu, banyak sangat assignment sampai keinginan nak berblogging pun makin tewas.

Kali ni hampir siap page "Tax Request Exemption" . Ada beberapa sahaja element perlu ditambah baik, terutama sekali bahagian kita nak bagi tahu user salah letak information.

Dalam banyak banyak assignment Nadia suka fyp sebab coding, tapi fyp ni seram juga kalau nak viva nanti, Korang doakan Nurul Nadia Binti Jamhari berjaya dalam viva FYP ok? Doakan Nadia Lulus dengan Cemerlang dalam FYP ni. Amin amin.

Sebagai penutup kita akhiri dengan video hasil kerja Nadia untuk page "Tax Request Exemption"

 






11 comments:

  1. Wahh selalu jeles dengan orang buat coding2 ni sebab rasa macam bersabar sangat haha kalau saya memang awal2 dah fed up. Btw goodluck viva FYP nanti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas ucapan, saya terharu sudi baca post ini

      Delete
  2. Aamiin, semoga Nurul Nadia binti Jamhari cemerlang dalam fyp ini! :)

    ReplyDelete
  3. tgk code code sakit kepala terus haha. btw goodluck for your fyp!

    ReplyDelete
  4. semoga lulus dengan cemerlang dan jayanya nadia! :D

    ReplyDelete
  5. All the best nadia....semoga dipermudahkan..samalaa kita pun tengah fyp

    ReplyDelete
  6. All the best Nadia untuk viva nanti. KSarie dah follow Nadia di sini

    ReplyDelete
  7. Moga lulus dengan cemerlang, nadia :)

    ReplyDelete

Hi thank you for the comments, Don't forget to share your blog's URL. So I can visit, read and comment yours too !