Friday, August 14, 2020

TOP 40 MALAYSIA BLOG BY FEEDPOST


Top 40 Malaysia Lifestyle blogs, websites & influencers 2020 by Feedpost


Hi, baru-baru ni Nadia ada tahu mengenai feedpost ini. Feedpost ini korang akan diberi peluang untuk letak list blog korang dalam feedpost. Konsep dia macam sama je dengan kita selalu tukar tukar bloglist. Kita singgah blog orang ni, kita dapat tengok list list dalam bloglist di blog tu. 

Yang menarik juga, feedpost ni membantu Nadia untuk tahu blogger blogger lain juga. Kadang-kadang kita blogwalking kita pusing-pusing orang yang sama je kan. Tapi list dalam feedpost ni juga membantu untuk Nadia lebih luaskan perkenalan Nadia kepada blogger-blogger yang lain. 

Jadi Nadia menjemput semua untuk join feedspot. Boleh juba mana tahu traffic increase kan ? Tak cuba belum tahu!


Boleh tengok list 40 disini dan blogwalking sebarkan salam perkenalan gitu

Nadia berada di no.24 !
 

3 comments:

Hi thank you for the comments, Don't forget to share your blog's URL. So I can visit, read and comment yours too !