Langkau ke kandungan utama

TOP 40 MALAYSIA BLOG BY FEEDPOST


Hi, baru-baru ni Nadia ada tahu mengenai feedpost ini. Feedpost ini korang akan diberi peluang untuk letak list blog korang dalam feedpost. Konsep dia macam sama je dengan kita selalu tukar tukar bloglist. Kita singgah blog orang ni, kita dapat tengok list list dalam bloglist di blog tu. 

Yang menarik juga, feedpost ni membantu Nadia untuk tahu blogger blogger lain juga. Kadang-kadang kita blogwalking kita pusing-pusing orang yang sama je kan. Tapi list dalam feedpost ni juga membantu untuk Nadia lebih luaskan perkenalan Nadia kepada blogger-blogger yang lain. 

Jadi Nadia menjemput semua untuk join feedspot. Boleh juba mana tahu traffic increase kan ? Tak cuba belum tahu!


Boleh tengok list 40 disini dan blogwalking sebarkan salam perkenalan gitu

Nadia berada di no.24 !
 

Ulasan

Catat Ulasan

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.