Langkau ke kandungan utama
Tunjukkan catatan dari Ogos, 2020

Tahniah Kepada Para Pemenang!

Tahniah kepada 10 pemenang ini! Tahniah buat Njwa Jaff  sebab memenangi Body Mist 250ml by Victoria Secret.  Buat Saudari Njwa Jaff sila email Nadia di nrlnad15@gmail.com untuk tebus hadiah anda dan berususan dengan lebih lanjut.  Dan pada para pemenang boleh lihat di bahagian Blog List y…

Tutorial 4: Full Screen Tabs Dekat Blog

Tutorial kali ni atas request daripada Saudari Kyratulamira pemilik blog readwithkai . Baiklah sebelum kita terus ke tutorial. Lebih elok rasanya Nadia bagi penerangan terlebih dahulu, template blogger mana yang boleh buat full screen tabs . Sebab memandangkan kita menggunakan 100% blog…

#Segmen: Thank You for Joined Giveaway bynadiajamhari!

Thank You for Joined! Alhamdulillah berakhir sudah giveaway bynadiajamhari. Terima kasih buat kawan-kawan yang memeriahkan segmen blog buat pertama kali daripada Nadia. Salam perkenalan yang baru je tahu akan kewujudan blog Nadia. Salam beramah mesra buat kawan-kawan yang dah lama kenal…

TOP 40 MALAYSIA BLOG BY FEEDPOST

Hi, baru-baru ni Nadia ada tahu mengenai feedpost ini. Feedpost ini korang akan diberi peluang untuk letak list blog korang dalam feedpost. Konsep dia macam sama je dengan kita selalu tukar tukar bloglist. Kita singgah blog orang ni, kita dapat tengok list list dalam bloglist di blog tu. …

#Segmen: Giveaway dan Mencari Bloglist bynadiajamhari

Sempena capai 100 followers tempoh hari, Nadia memang dah bercadang nak buat segmen ni. Nak lebih lagi rapat dengan kawan-kawan blogger Nadia dan untuk kali ini dengan rezeki yang ada, Nadia bercadang untuk buat giveaway bodymist 250ml jenama victoria secret ni dan mencari bloglist. Nadi…