Monday, July 27, 2020

Food Review : Lotus Biscoff Spread Crunchy!



Assalamualaikum dan Hi !

Harini Nadia nak review tentang salah satu makanan yang viral !
Pertama sekali, Nadia bukan sejenis yang suka sangat makan roti spread ni sebab Nadia tak suka. Mungkin sebab Nadia hanya jumpa peanut, tak peanut strawberry so takde yang menawan hati. Tapi bila rasa Lotus Biscoff Crunchy ni! pergh Terus jatuh cinta! Sebab rasa dia sedap sangat sangat, tak terlalu manis ke, atau mcm kuat sangat ke rasa cinnamon dia tu. tapi dia macam rasa yang sangat sempurna!

Sebelum tu Nadia listkan ingredient dia

Original caramelised biscuts 65% (wheat flour, sugar, vegetable oils (palm oil from sustainable and certified plantations, rapeseed oil), candy sugar syrup, raising agent (sodium hydrogen carbonate), soya flour, salt, cinnamon), rapeseed oil, sugar, emulsifier (soya lecithin), acid (citric acid).


Okay mari Nadia cerita apa yang bestnya rasa dia ialah sebab utama adalah dia sangatlah crunchy. So macam makan tu tak rasa muak sebab crunchy dan sesuai juga makan dengan pancake. Cinnamon dia macam biasa tak terlalu strong bagi Nadia, mungkin sebab crunchy tu. Jadi kalau korang nak beli, beli lah yang crunchy sebab makan roti macam ada feel feel kerangupan gitu.

So kat sini Nadia share okay link Nadia beli Lotus Biscoff ni!. So syedap!




Korang pernah rasa tak ? Share kit


8 comments:

  1. Replies
    1. baik! eh tapi takleh gi kedai, kalau suruh zaimi, mesti dia main beli cap apa2 je haha

      Delete
  2. Nak rasa tapi mahalnyaa 😫

    ReplyDelete
  3. ya Allah harga dia pun, nangis poket kite hahahah. ni harga camtu, memang kena sedap lah, kalau tak, nak kena tampor LOL xD

    ReplyDelete
  4. Pernah makanan. Adik pergi UK borong di Saba murah. Hehe puas makanan dengan roti. Nyum. Singgah sini baca tulisan awak.

    ReplyDelete
  5. wow tekejut jugak tgk harga hahaha. Saya pon minat jugak peanut butter crunchy, tapi ada yg tak minat. Diorang suka yg silky smooth gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe Harganya memang Allahu , nadia pun beli sekali je hehe

      Delete

Hi thank you for the comments, Don't forget to share your blog's URL. So I can visit, read and comment yours too !