Wednesday, July 15, 2020

Tutorial 3: Cara Letak CBOX di Blog



 Assalamualaikum & Hi semua!

Hari ini Nadia nak tunaikan soalan yang dituju oleh rakan blogger iaitu tutorial letak cbox. Cbox ni bagi Nadia penting juga untuk blog sebab kadang kadang ada cbox ni mudahkan lah kita nak tukar link, boleh lah kunjung mengunjung ke blog lain gitu ! Jadi tanpa melengahkan masa, Mari kita mula!


Monday, July 13, 2020

Cara Masak Samyang Untuk Rasa Kurang Pedas

Sumber: Google

Assalamualaikum dan Hi semua!

Kalini Nadia nak share dengan korang macam mana Nadia masak samyang. Nadia tak masak macam tu je (maksud Nadia, Nadia tak masak macam masak rebus lepastu buang air kemudian letak sos dia). NOO!

Thursday, July 9, 2020

FIRST INTERVIEW SESSION FOR INTERNSHIP




Assalamualaik dan Hi semua!!!!!!!!!!!

Harini sebenarnya adalah hari yang agak keramat, Nadia tak pernah rasa sesi interview kalau bab bab kerja ke bab bab jawatan ke, mesti dapat tu sebab orang cadangkan or like tetiba get message congrats atas prinsip rasa nama 'Nadia' tu boleh dipercayai. So Nadia akan sentiasa berdebar untuk benda baru.