Langkau ke kandungan utama
Tunjukkan catatan dari Julai, 2020

Misi Diet Bermula Sekarang!

Hi & Assalamualaikum, korang apa khabar ? Sihat? Nadia macam mana? Nadia terlebih sihat :(. Sebenarnya kalau Nadia macam imbas ketika Nadia SPM hingga lah harini seorang gadis berumur 21 tahun, Nadia boleh katakan berat badan makin menaik. Paling mendadak adalah fasa selepas SPM. Nadi…

Food Review : Lotus Biscoff Spread Crunchy!

Pertama sekali, Nadia bukan sejenis yang suka sangat makan roti spread ni sebab Nadia tak suka. Mungkin sebab Nadia hanya jumpa peanut, tak peanut strawberry so takde yang menawan hati. Tapi bila rasa Lotus Biscoff Crunchy ni! pergh Terus jatuh cinta! Sebab rasa dia sedap sang…

Tutorial 3: Cara Letak CBOX di Blog

Assalamualaikum & Hi semua! Hari ini Nadia nak tunaikan soalan yang dituju oleh rakan blogger iaitu tutorial letak cbox. Cbox ni bagi Nadia penting juga untuk blog sebab kadang kadang ada cbox ni mudahkan lah kita nak tukar link, boleh lah kunjung mengunjung ke blog lain gitu…

Cara Masak Samyang Untuk Rasa Kurang Pedas

Sumber: Google Assalamualaikum dan Hi semua! Kalini Nadia nak share dengan korang macam mana Nadia masak samyang. Nadia tak masak macam tu je (maksud Nadia, Nadia tak masak macam masak rebus lepastu buang air kemudian letak sos dia). NOO! Nadia masak lain sikit …

FIRST INTERVIEW SESSION FOR INTERNSHIP

Assalamualaik dan Hi semua!!!!!!!!!!! Harini sebenarnya adalah hari yang agak keramat, Nadia tak pernah rasa sesi interview kalau bab bab kerja ke bab bab jawatan ke, mesti dapat tu sebab orang cadangkan or like tetiba get message congrats atas prinsip rasa nama 'Nadia' tu boleh d…