Monday, January 28, 2019

Beauty Tips : DIY Facial Mask

Daiso Facial Mask dan Aloevera by Neula


Hai dan Assalamualaikum :).
Harini Nadia nak share tentang DIY Facial mask. Benda ni berbaloi siapa yang memang kerap buat rutin sheet mask ni.

Kebanyakan tahu yang sheet mask ni berfungsi untuk  membantu penyerapan serum dan moisturizer lebih efektif dan lebih lama. Selain itu, pemakaian sheet mask ni lebih senang lah berbanding kita nak kena pergi spa ke, kita buat je spa dekat rumah kita sendiri :)

Thursday, January 24, 2019

Anak Bongsu Ni Betul ke Manja ?



Hi dan Assalamualaikum.
Post kali ni agak emotional sikit.
Selalu orang akan cakap "untunglah jadi anak bongsu"
Untung sebab paling manja.
Untung sebab apa apa yang kita nak kita dapat.
Untung sebab apa apa orang akan utamakan kita yang bongsu.
Pendapat ni betul je untuk sesetengah keluarga dan juga tak untung bagi beberapa keluarga.
Benda tak best jadi anak bongsu:-

Tuesday, January 15, 2019

Happy Birthday To Me !


Hi guys! Today is 15 January 2019 and I'm officially 20 years old! Still young right? hehehe 


So before I sembang apa I rasa bila dah 20 , let's recall memory one day before I become 20!

I just want to share with you guys the day before my birthday, I hang out with my friend, Misato from Japan. At first, I felt so awkward because I did not know what kind of activities that I supposed to do with her ( this is because I am a really really really bored person, I only hang out to the mall if I want to go to the Watson or Guardian. So boring right ?? I know it haha) . So I asked Misato to decide anything I will follow everything.  So Misato decides that we should go eat sushi and watch a movie! And guess what, we did something crazy at Watson.

Friday, January 11, 2019

NEW YEAR RESOLUTIONS


Hi uolls, I always remind myself that I'm gonna update my blog after this final sem 1 exam ! Wohooo I never know I am survived! So ya as my final exam already end,  So I wanna start my post-final (HAHAHA, boringnya post-final I) with the new post about my new year resolutions even though it is a bit late. hehe.  

My New year Resolutions is :