Langkau ke kandungan utama

NEW YEAR RESOLUTIONS


Hi uolls, I always remind myself that I'm gonna update my blog after this final sem 1 exam ! Wohooo I never know I am survived! So ya as my final exam already end,  So I wanna start my post-final (HAHAHA, boringnya post-final I) with the new post about my new year resolutions even though it is a bit late. hehe.  

My New year Resolutions is :
 
1. GET THE CERTIFICATE FROM FREECODECAMP
Since I'm taking bachelor in Software Engineering, I think I'm gonna explore this IT world. Sebab tengok my senior buat freecodecamp ni menarik so I rasa I patut cuba, I ll keep update here with u guys ok !


2. PUASA SUNAT ISNIN DAN KHAMIS
Ya this one ! I rasa dah terlalu lama I tinggalkan budaya macam ni, sampaikan puasa ganti pun tak dapat nak habiskan dengan cepat. I rasa dah tiba masanya untuk amalkan balik benda ni, Yela nanti dah umur meningkat lagi banyak cabaran belum tentu ada peluang nak lakukan benda ni. Sebab masih Student so YESS WE SHOULD DO THIS GUYSSS.


3. Read Atleast 2 books.
I hate reading so much ! Tapi yes I rasa dah tiba masanya I buat satu perubahan pada tahun 2019 , I wanna start read! Memandangkan tahun pertama kita target 2 buku dulu ye untuk tahun 2019 ni. hehe.


4. Kumpul Duit Syiling
Ok I nak start menabung duit syiling untuk beli duck! (bukan lah fans duck sangat pun )  Tapi I just nak ada sehelai dalam hidup I , since I really love Vivy Yusof, She so inspired. Sebab tu I nak try duckscarf !


Okay thats all my new year resolutions, banyak je sebenarnya tapi yang 4 ni adalah yang paling penting. Pada uols yang dah senaraikan azam tahun ni, I harap u guys dapat lakukan yang terbaik ok !

Ulasan

Catat Ulasan

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.