Langkau ke kandungan utama

Top Commentators Blog NadiaJamhari August 2021

Pertama kali juga sebenarnya buat post mengenai top - commentators untuk blog ini. Tak tahu juga nak menulis dan nak buat perancangan bagaimana untuk top - commentators ini. Pertama kali saya nak ucapkan ribuan terima kasih kerana datang dan comment di blog saya. Rasa meriah apabila blo…

Tersesat ketika Hujan Lebat | Nasib Baik dapat juga Victoria Sandwich ini

Tajuk bukan main panjang lagi. Rasanya dengan tajuk semua boleh tahu permulaan dan pengakhiran cerita kali ini kan? Haha. Ceritanya begini, saya memang rasa teringin sangat nak makan kek. Setiap hari scroll instagram, kalau - kalau ada yang jual victoria sandwich dekat kawasan banting. Gi…

Tutorial Blog: Cara Mengubah Letak Translate Bar Berada di Bottom

Dah lama simpan hasrat mahu buat tutorial ini. Menukar position translate bar daripada top ke bottom page. Tutorial kali ini amat sesuai bagi mereka yang mempunyai top navigation dan translate bar. Mengapa saya berkata begitu? Sebenarnya, bukanlah sesuatu isu yang besar, tetap…

Wajah Baru nadiajamhari.com

Lama dah sebenarnya mencari template nak dibeli khas buat blog ini. Malas nak hadap coding xml blog ni sebab ada kerja lain yang lebih utama. Jadi disebabkan mahu express dan hanya edit beberapa element sedikit. Saya pun pasanglah niat nak beli template. Merata juga mencari, bukan apa w…