Langkau ke kandungan utama

Top Commentators Blog NadiaJamhari August 2021

 

Pertama kali juga sebenarnya buat post mengenai top - commentators untuk blog ini. Tak tahu juga nak menulis dan nak buat perancangan bagaimana untuk top - commentators ini.

Pertama kali saya nak ucapkan ribuan terima kasih kerana datang dan comment di blog saya. Rasa meriah apabila blog ini dapat komen dari pada pembaca.

Komen daripada seseorang ibarat hadiah paling bernilai buat blogger.

Bila blogger komen kat blog kita ni, lagi senang kita nak buat blogwalking, boleh lah kita tahu blogger tu sebenarnya aktif atau tak. Saya punya blogwalking pun selalunya pusing-pusing dekat orang yang selalu komen dekat blog saya. Cuma kadang-kadang saya akan terlepas. Tetapi kebanyakkannya saya akan melawat semua.

Paling terharu kepada blogger international iaitu camdandusler daripada Turkey

Thank you camdandusler for coming to my blog. I am really sorry because all my post are in Malay language. Hopefully this google translate really help you to understand my post. Nice to know you <3

Terima kasih sekali lagi untuk top 10 commentators pada bulan ini.

  1. Azhafizah MN : https://www.azhafizah.com/
  2. dear anies : http://aniesandyou.blogspot.com/
  3. Mazni Munawar : http://supersagaaaa.blogspot.com/
  4. Rabiatul Adawiyah : https://rabiadawiyah21.blogspot.com/
  5. nanieydotcom : https://www.naniey.com/
  6. Kakmim :  https://www.kakmim.com/
  7. ray : https://www.raydahalhabsyi.com/
  8. mamapp : http://www.mamapipie.com/
  9. camdansuler:  https://camdandusler.blogspot.com/
  10. Farrah MF : https://famf-tower.blogspot.com/

Ulasan

  1. wahhh bestnya ada international reader! Sorry bulan lepas tak dapat nak berkunjung ke sini.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe, tapi takut juga kalau dia tak faham. Sebab kadang - kadang terlepas bahasa pasar melayu haha.

      Padam
  2. Selalu ada yang pertama baharulah akan ada kedua tiga empat lima dan seterusnya hehheeehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. InsyaAllah, saya pun mengharap saya istiqamah buat post tentang top commentators ni

      Padam
  3. Tahniah kpd semua top commentators!

    BalasPadam
  4. Sambil kunjung mengunjung dapat banyak info dengan blogger lain juga.Itu pentingnya support each other gitu. Tahniah semua.. :)

    BalasPadam
  5. uihh nama mama ada la.. tq juga ye nad rajin dtg blog mama

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe Thank you mama sebab selalu comment kat post kita <3

      Padam
  6. Wahh! Kena berusaha keras ni sebab nak masuk dalam list 🤣🤣

    BalasPadam
  7. Tahniah semua. Semoga tuan blog terus bersemangat untuk berblogging.

    BalasPadam
  8. Tahniah yang tersenarai, inshaAllah nak masuk dalam list jugak :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Chaiyook ,kita pun tengah mencuba mendapatkan tempat di blog - blog lain hahahah

      Padam
  9. Tahniah untuk semua top komentator blog Nad. International level ni. Saya pun biasa biasa pusing yang rajin datang singgah dan sesekali terlepas keluar dari circle juga.
    Terima kasih Nad.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima dekat kak fiza sudi memeriahkan post kita

      Padam
    2. sama-sama. Marilah kita memeriahkan kotak komen :)

      Padam
  10. rasa terharu bila orang masuk blog dan komen. kadang2 rasa bersalah sbb takdapat nak BW sebab keadaan tak mengizinkan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak ammi! Kita ingat kali terakhir kita visit akak, dah lama juga tak visit sebab terlepas pandang. Salam Takziah kak atas pemergian.

      Padam
  11. Balasan
    1. Terima kasih kak rabia sebab selalu visit blog kita

      Padam
  12. Thanks for your post :)
    I was very happy to see the name of my blog...

    BalasPadam
  13. Tahniah kepada semua yang mengomen. Memang berbunga hati bila tengok macam ni.

    BalasPadam
  14. Tahniahhh kepada yang tersenarai! Saya pun blogwalking blog yang sama je setiap hari, dulu selalu bukak reading list, sekarang bukak ruangan komen je, malas dah nak tengok reading list tuuu huhuhu.

    BalasPadam
  15. Tahniahhhh .. banyak datang komen... sy pun akan dahulukan yang dtg komen.. dengan yang ada dalam list kat bawah blog tu... Barulah tgk tajuk reading list pula.. hehehe

    BalasPadam
  16. smua blogger diatas mmg smua rajin brblogwalking.. tahniah pd semua

    BalasPadam
  17. tahniah pada semua rakan blog , diorang selalu meriahkan post rakan-rakan blogger

    BalasPadam
  18. Tahniah buat semua pengomen!
    Tambah meriah blog.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.