Langkau ke kandungan utama
Menunjukkan catatan yang berlabel beauty product

Review: Epilator by Kemei | Hentikan Cukur

Baru - baru ini, ada tengok satu video daripada Siti Awe iaitu video Jangan Cukur! Ada Cara Lain Nak Buang Bulu - Buluan . Dalam banyak - banyak cara yang Siti Awe terangkan, saya paling tertarik dengan Epilator. Kenapa Saya Memilih Epilator ? Ceritanya begini, dalam dua cara iaitu Epil…

Spa-Weekend: Skincare Routine

Photo by Shiny Diamond from Pexels Happy Weekend everyone! Harap semua berada dalam keadaan sihat dan sentiasa bersemangat. Kita sebagai kaum wanita ini tidak pernah lari daripada sifat-sifat yang suka akan sesuatu yang cantik ini. Hujung - hujung minggu ini seronok kalau kita buat S…

Review: Korea Hand Cream by Lalafranc

Anyeong haseyo semua! Baru-baru ni, Nadia dapat produk khas yang terbang daripada korea iaitu lalafranc Cozy Mood Hand Cream 30ml . Sangat teruja waktu apabila abang kurier sampai depan rumah dan menghantar produk hebat ini. Postage waktu tu tidak terlalu lama, produk ni sampai ke rum…

Beauty Tips : DIY Facial Mask

Daiso Facial Mask dan Aloevera by Neula Hai dan Assalamualaikum :). Harini Nadia nak share tentang DIY Facial mask. Benda ni berbaloi siapa yang memang kerap buat rutin sheet mask ni. Kebanyakan tahu yang sheet mask ni berfungsi untuk  membantu penyerapan serum dan moisturi…

REVIEW : ALOE VERA GEL GUARDIAN.

Aloevera gel guardian 250ml Hi! Dah lama Nadia tak update blog, dan harini Nadia nak buat review tentang aloevera gel by guardian.  Pertama sekali, Nadia memang bukan penggemar aloevera pun tapi sebab kebelakangan ni Nadia alami ruam sebab kan peluh dan baju jenis cotton time bers…