Tutorial


Baiklah, tujuan bahagian ini dekat blog ini adalah sebab Nadia percaya sebahagian blogger masih lagi belajar macam mana nak edit blog . Nadia menggunakan 100% features yang telah blogger sediakan tapi kita ubah sikit sikit gitu. Nadia akan cuba untuk menulis step dengan baik, tapi kalau gagal mungkin youtube channel ? hehe gurau gurau. Selamat Mencuba !

Pada siapa yang menggunakan tutorial blog dari Nadia, diminta untuk credit ya! Boleh lihat di Cara letak Credit di Blog


Tutorial Blogger Template:
#1 Cara Tukar Template
#2 Cara Buat Profile Sendiri di Blog
#3 Cara Letak CBOX di Blog
#4 Full Screen Tabs  *soon, Available on 18/8/2020

1 comment:

  1. btw kan nadia, kalau tak busy la hmmmmm sebenarnya kan 👉👈 aku nak tahu macam mana nak extend menu bar tu full screen 🥴 if you dont mind laaa, can you make a tutorial. YOU'RE MY SENSEI!!!!! hehe kalau tak busy jerps sebab aku try google tak jumpa yang working huhu

    ReplyDelete

Hi thank you for the comments, Don't forget to share your blog's URL. So I can visit, read and comment yours too !