Ice cream Matcha Magnum


Magnum keluarkan lagi ice cream baru iaitu Matcha! Dah bertahun tahub sebenarnya tidak makan ice cream magnum sebab magnum selalunya ice creamnya manis sangat. Itu yang setiap kali nak beli ice cream magnum mesti tak jadi.

Tapi sebab perisa kali ini adalah matcha, beli lah sebab nak tahu juga bagaimana rasa matcha by magnum ni kan.Siapa yang expect ice crean matcha ni dia akan fully hijau? Saya expect macam itu tanpa tengok iklan. Tapi sebenarnya magnum masih mengekalkan konsep mereka. Ice cream matcha bersalutkan coklatMacam ini lah rupanya Ice Cream Matcha by Magnum. Luar dia macam biasalah di tekak saya masih manis. Rasa matcha dia memang kuat. Rasa pure matcha.

Secara keseluruhan untuk saya, saya takkan repeat sebab manis sangat luarannya tu. Tapi nak beli merasa berbaloi 

Catat Ulasan

5 Ulasan

  1. Kena cari ni...nak jugak merasa

    BalasPadam
  2. Magnum memang terkenal dengan kemanisan luarnya tu. Tapi biasanya beli sebab nak merasa. Lagi-lagi yang viral. Matcha ni belum cuba lagi.

    BalasPadam
  3. Magnum memang manis tapi sedap..saya hanya sesekali saja beli..yg matcha belom pernah coba

    BalasPadam

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.