Journal: FYP-DevLog 008: Coding DevLog-004

 

Another day Another Devlog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alhamdulillah, berjaya harini dapat luangkan masa untuk fyp selama 2 jam. Untuk harini sekian lama dah tak coding, Nadia agak slow sikit dalam brainstorm atau dia macam agak kekok nak coding tu.

Kali ni Nadia buat progress dengan revamp UI Tax-Exemption tu, Nadia tambah progress bar, jadi user boleh lihat lah progress user dalam isi borang dah berapa peratus dah.

Nadia juga ubah suai sedikit UI untuk bahagian receipt sebab receipt ni user boleh add lebih dari satu. Jadi nak kena cipta dynamic table disitu.



7 ulasan:

  1. hai salam kenal. sy singgah dan follow sini ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai Salam Kenal. Okay Kita otw ke blog awak juga!!

      Padam
  2. fuhhh seram kalau tengok coding ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, kekadang tertanya betul ke tak nak teruskan menjadi seorang developer ni

      Padam
  3. Lama tak hadap coding ni. Zaman coding dah berlalu. Good luck :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahhhh, Ambil course cs juga ke ???

      Padam
    2. Tak, dulu ambil Electrical Engineering. Guna beberapa software buat program.

      Padam

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.