Langkau ke kandungan utama

THANK YOU UNTUK 12k View


Haritu Nadia nak screen shot untuk 10k, sebab rasa jarang orang start dengan 12k. Tapi haritu buka buka je dah 11k (Setelah sekian lama tak buka sebab busy dengan internship). Jadi tunggu bulan february habis, dan kita screenshot. Alhamdulillah 12k view. Rasa terharu juga sebenarnya boleh dapat sebanyak ni. Tak pernah terfikir boleh dapat 1k untuk sebulan. Banyak lagi benda nak belajar untuk jadi blogger ni kan. Semoga Nadia istiqamah.

Terima kasih buat yang sudi singgah ke blog Nadia. Buat yang baca blog Nadia harap dapat tinggal jejak. Nadia selalu je singgah reading list Nadia dan baca korang punya posting. Terima kasih semua!

Ulasan

Catat Ulasan

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.