Wednesday, November 25, 2020

Review : Chunky Peanut Butter Without Sugar


Assalamualaikum & Hi

Korang apa khabar? Sihat? Nadia alhamdulillah sihat. Korang nak tahu tak Nadia dah 13 hari start jump rope! Dan ni semua sebab nak turunkan berat badan. Dan salah satu benda yang Nadia ubah ialah, NADIA BELI PEANUT BUTTER NO SUGAR!

Haritu Sale 11.11, korang beli apa? Hehe. Nadia beli satu product je. Iaitu CHUNCKY PEANUT BUTTER NO SUGAR.


Barangnya sangat exclusive. Nadia sebenarnya nak beli yang lagi satu tu, sebab normal takde box box. Tapi tak tahu macam mana boleh check out yang ni. Tapi kita okay je. 

Dalam kotak ni ada dua item, satu sudu kayu kecil dan satu lagi ialah peanut butter itu sendiri! 

Nampak tak exclusive nya barang ni hehehe. Memang best gila sebab dapat sudu special gitu. Jadi tak rugi lah beli sebab Nadia memang suka benda macam ni hehehe. 

Ni bentuk dia macam mana, Nadia beli Chunky sebab nadia suka dia crunchy crunchy gitu. Ada je jual yang smooth tapi Nadia suka yang ni jugak hehehe.

Bagaimana rasanya? SEDAP KE TANPA GULA?

SEDAP GILA!!! rasa dia secara jujur ya memang rasalah 100% kekacang! Nadia sangat suka. Dan makan dgn overnight oat sangat sedap. Pada korang yang suka makan peanut butter, time to change your peanut butter to no sugar!!!

Pada yang nak beli boleh beli dekat shopee - - > peanut butter


12 comments:

  1. Wowwww!! Rasa nak jilat skrin :3 Nampak sedap betul. Harga pon berpatutan. First time tgk peanut butter versi nampak eksklusif hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat eksklusif, Kita nak habiskan macam takot takot je

      Delete
  2. nampak sedap, packaging pun cantik!

    ReplyDelete
  3. ni sesiapa suka penut butter blh cuba.. i cannot..
    ive tried my best nak suka tapi xleh.. tapi sikit2 tu sejak da tua ni bolehla makan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu Nadia pun tak boleh, tapi sejak start diet ni macam kena pulak peanut butter ni

      Delete
  4. looks so yummy!!!!bahaya ni, dlm dua hari boleh habis klu beli ni

    ReplyDelete
  5. woww..nk try cari sale 12.12 ni laa..dah lama ngidam peanut butter camni... :-)

    ReplyDelete

Hi thank you for the comments, Don't forget to share your blog's URL. So I can visit, read and comment yours too !