Langkau ke kandungan utama

Review : Chunky Peanut Butter Without Sugar

 
Korang apa khabar? Sihat? Nadia alhamdulillah sihat. Korang nak tahu tak Nadia dah 13 hari start jump rope! Dan ni semua sebab nak turunkan berat badan. Dan salah satu benda yang Nadia ubah ialah, NADIA BELI PEANUT BUTTER NO SUGAR!

Haritu Sale 11.11, korang beli apa? Hehe. Nadia beli satu product je. Iaitu CHUNCKY PEANUT BUTTER NO SUGAR.


Barangnya sangat exclusive. Nadia sebenarnya nak beli yang lagi satu tu, sebab normal takde box box. Tapi tak tahu macam mana boleh check out yang ni. Tapi kita okay je. 

Dalam kotak ni ada dua item, satu sudu kayu kecil dan satu lagi ialah peanut butter itu sendiri! 

Nampak tak exclusive nya barang ni hehehe. Memang best gila sebab dapat sudu special gitu. Jadi tak rugi lah beli sebab Nadia memang suka benda macam ni hehehe. 

Ni bentuk dia macam mana, Nadia beli Chunky sebab nadia suka dia crunchy crunchy gitu. Ada je jual yang smooth tapi Nadia suka yang ni jugak hehehe.

Bagaimana rasanya? SEDAP KE TANPA GULA?

SEDAP GILA!!! rasa dia secara jujur ya memang rasalah 100% kekacang! Nadia sangat suka. Dan makan dgn overnight oat sangat sedap. Pada korang yang suka makan peanut butter, time to change your peanut butter to no sugar!!!

Pada yang nak beli boleh beli dekat shopee - - > peanut butter


Ulasan

  1. Wowwww!! Rasa nak jilat skrin :3 Nampak sedap betul. Harga pon berpatutan. First time tgk peanut butter versi nampak eksklusif hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sangat eksklusif, Kita nak habiskan macam takot takot je

      Padam
  2. nampak sedap, packaging pun cantik!

    BalasPadam
  3. ni sesiapa suka penut butter blh cuba.. i cannot..
    ive tried my best nak suka tapi xleh.. tapi sikit2 tu sejak da tua ni bolehla makan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. dulu Nadia pun tak boleh, tapi sejak start diet ni macam kena pulak peanut butter ni

      Padam
  4. looks so yummy!!!!bahaya ni, dlm dua hari boleh habis klu beli ni

    BalasPadam
  5. woww..nk try cari sale 12.12 ni laa..dah lama ngidam peanut butter camni... :-)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.