Friday, November 6, 2020

Fresh Fruit Slow Juicer Penangan Drama Strong Woman Do Bong Soon | Review

 

Source : hallyusg


Beli Slow Juicer selepas tengok Strong Woman Do Bong Soon

Hi Semua, Sihat ke tu? 

Korang nak tahu tak, Nadia buat kerja gila! Nadia tengok je satu scene strong woman do bong soon Episode 14 di mana Min Hyuk tu guna slow juicer untuk buat juice. Nadia tak fikir apa apa dah, Nadia terus cari dekat Shopee dan BUY NOW! Gila kan ? Tanpa rasa bersalah terus je beli.

Slow Juicer ni sangat friendly user lah lepastu memang sangat memudahkan sebab kalau setakat nak buat utk minum sorang dua orang tu macam tak perlu nak bersusah payah, hanya perlu beli buah, basuh, potong dan letak je dekat mesin tu sikit sikit. Mesin tu auto dia akan lenyek lenyekkan buah kita dan hampas dia buang kat lagi satu lobang. So macam sangat memudahkan.

 
Nampak tak ada dua cawan dekat situ, satu yang ada macam muncung dekat penutup tu, tu tempat juice keluar, dan yang cawan lagi satu kat belakang gambar ni tempat hampas buah akan keluar. Hampas dia memang kering tapi Nadia buat dua kali hehe, saja nak dia double kering.

Tapi korang kena tahu, namanya slow juicer. dia bukan pantas lah, buah pun kena potong kecil kecil siki takleh besar besar.

Kalau berminat boleh beli di shopee dan jangan lupa baca review okay!
 
Untulk beli di Shopee. boleh pergi ke sini --- > Slow Juicer



14 comments:

  1. tapi this is like a long terms spending ! as a self rewards :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, tapi rasa terciduk juga banyak betull Nadia belanja

      Delete
  2. nampak cam lagi mudah je guna benda ni. kalau saya nk buat jus buah slalu guna blender je
    blender tulah dok kisar cabai, buat jus, macam2 lah buat guna blender tu

    tapi nampak menarik. bolehlah lepasni tiap pagi minum jus buah je :p

    ReplyDelete
  3. makin sihat la minum jus buah hari2 hehe

    ReplyDelete
  4. tapi okay je boleh minum fresh oren dgn mudah hahaha

    ReplyDelete
  5. hehe, comel je do bong soon tu perah guna tangan :)

    ReplyDelete
  6. Haha do bong soon.. teringat citer ni.. dasyat dia ni.. haha!!

    Menarik slow juicer ni.

    ReplyDelete
  7. waah mudah la lepas ni buat juss😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti!!! sedap sikit buat air minum fresh fresh ni hehehe

      Delete
  8. ahahaha DoBongSoon perah pakai tangan je.. keluar habis semua..
    kalau semua macam dia x laku la juicer. nanti buat la review lepas da guna..

    ReplyDelete

Hi thank you for the comments, Don't forget to share your blog's URL. So I can visit, read and comment yours too !