Langkau ke kandungan utama

Fresh Fruit Slow Juicer Penangan Drama Strong Woman Do Bong Soon | Review

 

Source : hallyusg

Hi Semua, Sihat ke tu? 

Korang nak tahu tak, Nadia buat kerja gila! Nadia tengok je satu scene strong woman do bong soon Episode 14 di mana Min Hyuk tu guna slow juicer untuk buat juice. Nadia tak fikir apa apa dah, Nadia terus cari dekat Shopee dan BUY NOW! Gila kan ? Tanpa rasa bersalah terus je beli.

Slow Juicer ni sangat friendly user lah lepastu memang sangat memudahkan sebab kalau setakat nak buat utk minum sorang dua orang tu macam tak perlu nak bersusah payah, hanya perlu beli buah, basuh, potong dan letak je dekat mesin tu sikit sikit. Mesin tu auto dia akan lenyek lenyekkan buah kita dan hampas dia buang kat lagi satu lobang. So macam sangat memudahkan.

 
Nampak tak ada dua cawan dekat situ, satu yang ada macam muncung dekat penutup tu, tu tempat juice keluar, dan yang cawan lagi satu kat belakang gambar ni tempat hampas buah akan keluar. Hampas dia memang kering tapi Nadia buat dua kali hehe, saja nak dia double kering.

Tapi korang kena tahu, namanya slow juicer. dia bukan pantas lah, buah pun kena potong kecil kecil siki takleh besar besar.

Kalau berminat boleh beli di shopee dan jangan lupa baca review okay!
 
Untulk beli di Shopee. boleh pergi ke sini --- > Slow Juicer



Ulasan

  1. tapi this is like a long terms spending ! as a self rewards :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha, tapi rasa terciduk juga banyak betull Nadia belanja

      Padam
  2. nampak cam lagi mudah je guna benda ni. kalau saya nk buat jus buah slalu guna blender je
    blender tulah dok kisar cabai, buat jus, macam2 lah buat guna blender tu

    tapi nampak menarik. bolehlah lepasni tiap pagi minum jus buah je :p

    BalasPadam
  3. makin sihat la minum jus buah hari2 hehe

    BalasPadam
  4. tapi okay je boleh minum fresh oren dgn mudah hahaha

    BalasPadam
  5. hehe, comel je do bong soon tu perah guna tangan :)

    BalasPadam
  6. Haha do bong soon.. teringat citer ni.. dasyat dia ni.. haha!!

    Menarik slow juicer ni.

    BalasPadam
  7. waah mudah la lepas ni buat juss😍

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mesti!!! sedap sikit buat air minum fresh fresh ni hehehe

      Padam
  8. ahahaha DoBongSoon perah pakai tangan je.. keluar habis semua..
    kalau semua macam dia x laku la juicer. nanti buat la review lepas da guna..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.