Langkau ke kandungan utama
Tunjukkan catatan dari Mei, 2020

#StayAtHome: Berbelanja di PGMALL dan dapat 20% cashback with Maybank QRPay Sempena Kempen Raya Paling Gempak

Assamaluaikum & Hi Semenjak kita diarahkan untuk 'stay at home' ni mesti antara korang yang dah mulakan norma kehidupan baru demi mencegah penularan covid19 ini dan walaupun PKPB telahpun bermula sejak 4 Mei yang lalu, kesihatan dan keselamatan kita semua amat berharga dan bag…

#StayAtHome: Suasana Hari Raya

Assalamualaikum & hi! Tak sangka pejam celik pejam celik kita dah pun Ramadan 29 dan sabtu ni InsyaAllah kita akan sambut raya. Terasa perbezaan raya tahun ni dengan tahun tahun sebelumnya kan? Macam mana dengan mood raya korang?   Kali ni Nadia terasa juga sunyinya, takde…

Tutorial 1: Cara Tukar Template

Intro : Ok baiklah Nadia dah lama nak share dekat mana-mana blogger yang baru sahaja jejak ke dunia blogger dan agak tak berapa mahir dan kurang faham macam mana edit blog dari segi layout, themes, or nak guna beberapa features yang blogger sendiri dah sediakan untuk mudahkan ki…

First Online Presentation

Sumber :  Andy Fumolo Hi and Assalamualaikum everyone ! Perasan atau tak e-Learning ni agak memenatkan tapi pada masa yang sama satu pengalaman yang baru dan perkara yang lain daripada yang lain yang kita boleh cerita kan dekat orang yang tak menghadapi situasi sekarang ni, h…

First Week of e-Learning

Sumber : blendspace Haloooo and Whats Up guys!  How you guys doing for the first week of Ramadan ? Nadia harap baik-baik sahaja walaupun suasana Ramadan kita berbeza macam Ramadan sebelum ini, diharapkan kita tak lemah semangat dalam memunaikan ibadah wajib ini. Insya-Allah. …