Langkau ke kandungan utama
Tunjukkan catatan dari Mac, 2021

REVIEW: FRUNCHIES COOKIES AND BERRY

Siapa penggemar makan makanan yang manis. Makan makanan yang manis terlalu kerap sebenarnya tak elok, sekali sekala boleh lah ye. Sebab kita kena kawal pemakanan kita supaya hidup makin sihat. Eh terceramah pula. FRUNCHIES COOKIES AND BERRY ni merupakan jenama yang pernah viral dan sed…

GIVEAWAY VEKTOR 2.0 BY CUYA

Hai semua, semalam Nadia blogwalking tetiba jumpa pula giveaway comel ni, So kita pun join lah. Tarikh tamat dia hari  ini tau (3 March 2021 11.59 PM). Nadia ni geng last minit join hehe. Siapa berminat Join boleh click SINI.

THANK YOU UNTUK 12k View

Haritu Nadia nak screen shot untuk 10k, sebab rasa jarang orang start dengan 12k. Tapi haritu buka buka je dah 11k (Setelah sekian lama tak buka sebab busy dengan internship). Jadi tunggu bulan february habis, dan kita screenshot. Alhamdulillah 12k view. Rasa terharu juga sebenarnya boleh…