Langkau ke kandungan utama
Tunjukkan catatan dari Februari, 2021

BUKUGRADUAN BUAT PELAJAR UNIVERSITI

Halooooo semua. Siapa dekat rumah tengah ada banyak buku rujukan tetapi tak tahu nak jual dekat siapa? Lagi lagi bila kebanyakkan kita start kelas online, Yang senior tak sempat nak kenal kenal dengan junior, Yang junior pun tak sempat nak kenal senior. Lepastu dah promote kat semua …

MAKAN-MAKAN: HOT PEPPER JJAJANG RAMEN SAMYANG

Siapa peminat samyang? angkat tangan!!! Nadia baru baru ni craving nak makan jjajang ramen. Tahu sebab apa? Sebab tengok cerita korea ni asyik makan je kita pun macam tak boleh jadi ni, kena beli jugak ni. Jadi nadia pun beli lah HOT PEPPER JJAJANG RAMEN SAMYANG ni. Sebelum Nadia ce…

EDUCATION: END INTERNSHIP 6 MONTHS

Alhamdulillah berjaya juga habiskan intern 6 bulan di SeeSharp Solutions Sdn Bhd. Buat pengetahuan semua, Nadia intern sebagai position web developer intern. Maknyanya tugas yang Nadia akan buat lebih kepada menghasilkan system web dan kerja-kerja lain as intern assist all the se…