Sunday, November 29, 2020

SAMBAL VIRAL BY KAK ASIAH


 
Sambal Viral by Kak Asiah

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera semua.

Nadia nak bagi tahu, nadia dah 3 minggu buat bisnes reseller sambal viral by kak asiah.
Bagi posting kalini, Nadia nak share dengan kawan-kawan yang mana mencari kudap kudap untuk dimakan sambil kelas online, buat peminat peminat pedas diluar sana yang inginkan makanan yang pedas dan enak ini boleh dapatkan dari Nadia.

Nak order boleh je click link ni -- > Order Sambal Viral 
 
Jadi dekat sini Nadia akan bercerita sedikit-sedikit okay apa rasanya
 
Sambal Kentang Viral

 Sambal Kentang ni dia macam kerepek ubi pedas tu cuma tak kering, dia basah. Rasanya pedas-pedas manis dan ada ubi, kentang, kekacang

Bahan : Kentang, Kacang Tanah, Bijan, Cili, Bawang, Gula, Ikan Bilis, Minyak, Garam

Sambal Tempe Viral

Sambal ni pun sama bukan kering, basah basah juga, tapi boleh makan gitu je hehehe. 

Bahan: Cili kering, tempe soya, minyak masak, bawang merah, bawang putih, asam jawa, bilis, kacang, garam, gula

Sambal Bilis Menggelupur

Sambal ni pergh memang pedas, Nadia makan dengan mihun sup, urmm sedapnya!!

Bahan-bahan : Cili kering, Ikan bilis, Bawang putih, Garam, Bawang merah

Kudapan Kentang Bilis

Ini paling rangup antara ketiga - tiga dan paling cepat sold out. hehe. Rasanya sangat sedap dan tak rugi beli tau!

Bahan - bahan : Kentang, Bilis, Bawang Merah, Bawang Putih, Cili, Minyak, Garam, Gula

Kalau ada yang nak beli boleh je terus Ws : Order Sambal Viral  

 

Disini Nadia Share Harga okay, Beli banyak InsyaAllah ada harga special

 




 

Kalau ada yang nak beli boleh je terus Ws : Order Sambal Viral 
 

Thank you awak-awak semua sudi baca :)

 

7 comments:

  1. makan dgn roti pun sedap ni mmg sedap betul kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul! hehe kalau berminat boleh dapat dari Nadia tau

      Delete
  2. First time makan semua ni bila skolah dekat area Klang,ni kan makanan orang jawa tak silap..member member ramai asal org Jawa.Not bad rasa die..saya org pantai timur kikiki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, Kawan Nadia jawa pun cakap rasa macam balik kampung makan makanan ni hehe

      Delete

Hi thank you for the comments, Don't forget to share your blog's URL. So I can visit, read and comment yours too !