Langkau ke kandungan utama
Tunjukkan catatan dari April, 2020

Masalah: Terkena Sumpahan Mobile Legend.

Nana in Mobile Legend   Assalamualaikum semua! Kalau korang tengok topik pun mesti korang dah tahu kan Nadia nak cakap pasal apa? Kali ini serius macam Nadia pun tak faham lah kenapa tetiba jadi macam ni. Untuk pengetahuan korang semua Nadia dah tiga hari non-stop main Mobile…

Ready for Work from Home!

source : thestar Happy MCO day Everyone! Ok seperti yang kita tahu sempena MCO day ni memang kita kena amalkan work from home. Tapi work from home ni tidaklah sesuai untuk semua, hanya segelintir insan-insan yang sesuai untuk melaksanakan work from home seperti sek tor pejab…

Filem : Kuliah Cinta

Tajuk           :  Kuliah Cinta Durasi         : 105 mins Pelakon       : Erra Fazira, Yusry KRU, Saiful Apek Pengarah      : Prof. Madoya A. Razak Mohaideen Penerbit       : David Teo Hi dan Assalamualaikum, Rasa macam dah tua sangat bila layan filem lama-lama ni kan.…

Resepi: Dalgona Neslo

Hi dan Assalamualaikum,  Seperti yang kita ketahui dalgona sangat famous musim musim pkp ni. Siapa dah try? Awal awal dulu Nadia tengok semua orang post pasal dalgona coffee memang teringin lah nak buat. Tapi dekat rumah hanya ada kopi hitam dan susu tepung. Tanp…